tirsdag den 8. januar 2013

Strik tiltrækker alle aldre

Befinder mig 10 min i sofaen alene med et nyt projekt, da jeg hører trippende fødder og børn som fortæller, at de helt sikkert falder meget bedre i søvn på sofaen hos mig. Der er nu heller ikke noget mere hyggeligt end sovende engle ved siden af når man er alene hjemme. Min poncho med ærmer er så småt undervejs, spændende om den bliver lige så skøn som jeg håber på...

lørdag den 5. januar 2013

Hæklet, hæftet og færdigt!

Jeg har for første gang i mit liv hæklet et lille projekt. Det blev til et tørklæde i de firkanter, som min min hækle mentor lærte mig på strikkefestival i Silkeborg. Jeg har en fantastisk veninde som er noget mere erfaren end jeg, og med hendes hjælp fik jeg det sat sammen. Nu varmer det og pynter ganske fint om min hals. Skønhedsfejl eller ej - det er nu noget særligt når det er egen produktion :)

Julerier...

Julen kom og gik inden jeg fik set mig om. Jeg fik julet lidt mindre end jeg havde håbet på. Men jeg fik lavet søsters strikkeposer og jeg fik bagt lidt forskelligt. Blomsterbergs brunkager hittede ikke just hos børnene, men det gjorde til gengæld de hjemmelavede karameller. Glædelig jul og godt nytår derude!